Saturday, April 16, 2011

akhirnya berkesempatan menukar header..

ehemm...terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada diri sendiri yang telah banyak berusaha pagi yang indah ini untuk menukar header ini..bla..bla..bla..




ok..header dh siap..muke dh abes serabai..jari dh abes naik kematu..dh bole tdo..ohh...sudah pukul 4 lebih...wahh..kalau setadi esok dh bole pegi exam ni...





header ni 100% lakaran dan tulisan tangan saia yang cantek ni ( sape lg nk puji kalau tak mak sendiri yang puji nyahh)..header aku buruk ke huduh ke...yang penting tangan aku..bukan tangan orang laen..




ok..sudah puas membebel..jadi mahu tido..daaa~~




Friday, April 15, 2011

tiap2 hari hanya makan

2-3 hari ni asyik lapar even dh melantak kenyang2...uuuuu...baguss...

oh..perlukah makan lagi..perut dah cukup kenyang tapi masih nak makan lagi..sindrom ape yang telah melanda jiwa ni...sindrom kebulur menuju ke kegemokan...oh tidak...jangan gemok lagi nanti baju tak muat..nanti tak ade beza buah nangka dengan aku..

 
ini buah nangka yg xabes donlod aku mls tggu so aku smbung sendiri.


tapi...laparrrrrr...! =(

idea? cmne nk kurangkan sindrom ni...sampai my cute2 tortoise pon kene tempias kebulur...arini dia makan banyak2 last2 tertido kenyang!


oh atiqah tolong la jangan begini lagi..sila kembali kepada normal semula..jangan jadi abnormal camni oi..dont2 like this anymore...

saia tensionkah?? mungkin..mungkin.....but last week! effect tension tu datang lambat..haiyo00...tengah menaip ni pon mengunyah honey star lagi..padahal tadi baru melantak nasi lemak 1 pinggan...atiqahhhh stoppp!!


sila bantu atiqah yg asyik kebulur ini...